Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 24 de març de 2009

Espàrrecs

Ara es època d'anar a caçar espàrrecs. A l'Empordà el cacem sense escopeta això es admès en aquesta zona. A mi m'agrada molt ja que et distreus i a l'hora has d'estar atent a veurel's . Es confonen molt s'adapten a la zona que es troben són d'un colr verd i altres més marrons. Amb un bon airet de tramuntana es típic des de fa dies fins a setmana Santa. Tot dependrà del temps que faci ha de ploure una mica.
Com els bolets i altres coses aviat hi haurà més caçadors que espàrrecs però així es això!
Els podem fer en truita, a la planxa, afegir-los a un bon arros i altres maneres...
No tinc cap foto avui per`p prometo fer-les.
Albons ès del Baix Empordà però l'últim poble a tocar a l'Alt Empordà. Des de aquí podem fer moltes excursions caminant o amb bicicleta. Podem apropar-nos en 30 minuts amb bici a l'Escala passant per uns camins de btt on passem per Cin Claus. Empúries i L'Escala.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses