Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

divendres, 13 de març de 2009

Assaig de Castells

Els propietaris de Can Baus sóm integrants del Marrecs de Salt: una de les Colles Castelleres de les comarques gironines.
I és per això que volem fer publicitat d'aquest fet especial en aquest blog.Avui el primer assaig!!
Com bons aficionats als castells us volia fer memòria que avui comencen els assajos del Marrecs de Salt.
Encarem una nova temporada amb una tècnica nova, però no tant, molts dels membres actuals ja en formaven part de la tècnica de la temporada anterior.

Solament volia animar-vos a que disfruteu dels castells i sobretot dels que alcen els Marrecs (ho portem dins)

I adjunto un enllanç amb la pàgina web: http://www.marrecs.cat/

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses