Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 1 d’abril de 2009

Excursió i Visita al Museu d'Empúries

S'ha de sortir d'Albons en direcció a L'Escala i abans d'arribar fer parada al Museu Arqueològic d'Empúries on hi podeu visitar les restes romanes i gregues d'aquesta zona. També podeu visitar i veure la Sala on hi ha l'Esculapi. La Escultura que desprès de 100 anys torna al seu lloc originari. És impressionant vist de prop Val la pena anar-hi!
També hi ha activitats per tota la família, per visitar les ruïnes, podeu passar un matí ben distret i al mateix temps recordant una mica d'història dels nostres avantpassats.
Empúries és la porta d’entrada de les cultures grega i romana a les nostres terres i el lloc a través del qual s’inicià la romanització de la península Ibèrica; Empúries ha donat el nom a l’Empordà.
Us penjo la pàgina del Museu on hi podeu trobar acticvitats , horaris...
http://www.mac.cat/cat/Seus/Empuries

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses