Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 7 d’abril de 2009

Primavera ja ets aquí
La primavera ha arribat i tant que sí!
Les primeres orenetes ja s’estan instal·lant a casa meva. Van cercant el niu de l’any passant i van mirant si han de fer obres o canviar d’indret i aquestes coses que solen fer els ocells aquest. Jo des de el terrat sento els seus enraonaments i veig les seves anades i vingudes de fora a dins al porxo on hi el niu de fa molts anys.
El jardí i l’hort també van brotant, la primavera és nota. Avui passejant he descobert el llorer florit, la sàlvia, les maduixeres, els lliris , la camamilla i molts altres arbres i arbustos que van brotant . Quina enveja ésser cada any un nou fruit, una nova flor ! jo de moment em conformo en gaudir de les seves olors, color i sabors!
Mireu les fotos que en dieu?

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses