Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dissabte, 11 d’abril de 2009

Setmana Santa - Verges

Com cada any quan arriba Dijous Sant anem a donar una volta a Verges.
Aquí es fa la processó amb la Dansa de la Mort . És bonica de veure i impactant. L’ambient dels carres també és original hi ha una mica de tot. Amb això vull dir que no tothom va a veure i resar davant de les imatges. EI ! Jo la primera . No tothom hi va amb la espiritualitat que seria una processó. Però aquest dies que no hi gaire res més a fer està bé anar-hi a voltar carrers. Poder veure alguna de les ¨caigudes¨que són escenificacions diverses de la història bíblica també està molt bé. Si no hi ha massa gent! I poder veure el carrer dels cargols ( il·luminats) també és original.
En Josep havia fet de manaia quan era jove i no podem deixar d’anar a veure’ls . I tenim molta família i amics que hi participen.
Us deixo unes imatges captades per mi.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses