Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 25 de maig de 2009

Desitjos

Desprès d’un cap de setmana de flors i castells a Girona.
Seguit d’un cap de setmana amb castells a Granollers i feinejant per casa. Desfruitant del poble i de l’espai, el proper 30 i 31 de maig en principi no tenim res a fer, cuidar del jardí, de l’hort i de la casa.

Desitjos per fer aquest proper cap de setmana:

Voldria anar a passejar i de passada recollir flors dels marges o jardins ( a casa en tinc unes quantes ) que ja començo a recollir per fer la Ratafia. I també per fer rams secs per la casa.
He vist que el saüc ja està florit, que les flors del magraners també... aquestes es poden collir i assecar, per utilitzar més endavant.
Els cardos estan ben liles....amb guants i tisores es pot fer un bon ram! Per adornar la casa. També puc agafar la càmera i fer-li unes fotos per a qui no conegui aquestes i altres flors que de ben segur trobaré només de sortir de casa i passejar pels camins que hi ha al voltant de Albons.

Tot just estem a dilluns i ja estic pensant en que faré el cap de setmana vinent Uf ! És que els dilluns són somniadors i engrescadors si pensem en el que hem fet i el que ens ha mancat fer. Depèn de com ho mirem...

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses