Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 1 de juny de 2009

No sempre es comlpleixen els desitjos

Si penso que quan vaig voler anar a fer la recollida de flors. Preparada amb el cabàs, els guants i les tisores és va posar a ploure....que em direu?
Dons va ser així em vaig animar a sortir a caminar una mica massa tard però que hi farem un altre dia serà.
Vaig fer moltes altres coses que també s’han de fer.... Entre elles vaig cuinar unes faves especials! Que tenien d’especials? Dons que les varem collir del nostre hort! I els alls , les cebes, i les fulles de menta de llorer i de farigola també! La gent de pagès dirà que burrica això es especial? Dons per a mi si ja que sempre les comprava a mercat. I baixar a l’hort i fer una petita recol·lecció de coses per a cuinar a mi em fa sentir molt bé. Les olors, els colors....um això en un pis i des del balcó no es el mateix. Són les meves sensacions les d’un altre seran totalment oposades ja ho se. Però el blog l’escric jo i així penso!
Bé per començar la setmana ja esta bé de divagar no?

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses