Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 5 d’agost de 2009

Recomanacions per un dia que no faci gaire bon temps

Si fa bon dia ja sabem que fer des de Can Baus i aquesta època podem anar a la platja que ens que da molt a prop, tan l’Escala com Empúries. Si ès cap el tard podem anar a passejar aquest mateixos llocs hi ha un munt de bars, terrasses i per a prendre una begudeta ala fresca i mirant el Mar . Si volem fer una mica d’esport agafarem la bicicleta i surtin de casa direcció a l’esquerra cap a Viladamat ( poble veí) trobarem un camí de terra que ens porta a l’Escala i Empúries gaudint dels paisatges de la plana de l’Empordà, les pomeres de Vilademat ...i altres conreus de cereals ...bé tot un munt de colors i olors pels nostres sentits!

Això si fa bon dia recordem, però si ès un dia d’aquells lletjos , fresquets i no gaire agraïts per la platja llavors un aconsello que: Agafeu el cotxe i aneu a Figueres que ens queda a uns 30 km i allí podem passejar per la ciutat i visitar el Museu Dalí . Aquí si que descobrireu els seu mon! Us deixo una adreça perquè comenceu a fer boca UM!

http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/index.html

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses