Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 21 de setembre de 2009

Setembre 09

Les acaballes de setembre m’envaeixen de tristor.

Poc poc s’acaba el mes, poc a poc el sol ens va deixant. I al mateix temps que trobem fulles seques al jardí, també trobem fruits d’aquests temps:
Mores, gerds, figues ... encara hi una mica de color als marges.
Al costat del pou comencen a florir unes campanes liles que m’avisen que arriba l’octubre.

Sort que avui encara puc esmorzar a fora el terrat . El sol escalfa prou com a gaudir d’un cafè amb llet a fora. A primera línea del paisatge , aquell que des del terrat veig. Roses, el pení, el blau del mar. L’Albera al fons alta envers el pla de l’Empordà, que contrasta amb el blau del cel.

De fons els camps de colors grocs i verds combinats segons el que hi sembrat o recollit.

Ben pensat el setembre es un bon mes si el temps hi acompanya i tampoc cal estar trist amb aquest espai que m’envolta!

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses