Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 9 de febrer de 2010

Un dia de tramuntana

Des de Cal Gambo trobem aquesta forma! Pel camí trobem aquesta caleta!

I les dues pltages! ( o 3 depend del dia)D’excursió pel passeig d’Empúries en un dia de febrer i amb tramuntana podem descobrir les mateixes platges que trobarem a l’estiu però no amb els mateixos colors.

La tramuntana ja ho té això ens deixa un dia clar i fresc per a poder gaudir del que tenim al nostre entorn. D’aquest passeig en parlo sovint i es que m’agrada molt. I queda molt a prop de casa nostra. Sempre que podem i anem a fer una passejada.

Aquestes fotos són del cap de setmana passat que a més de fer fred feia vent. Però un dia molt despejat ia així se’ns mostren les patges. Amb aquesta seva nuesa i frescor...Bé vosaltres mateixos podeu descobrir quin sentiments o emocions un passen pel cap en veure aquestes fotos.
Immagineu-vos j que les vaig fer!

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses