Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 15 de març de 2010

Verges Dijous Sant

S’apropa la Setmana Santa i un dels llocs que no podem deixar d’anar és Verges.
Com a mínim per veure l’ambient d’aquest poble en un dia tan especial. Tan si som creients com si no... crec que tots trobarem coses curioses per recordar.
Unes de més bones que altres sempre depèn de la manera de pensar de cadascú.
Tan hi poem trobar gent passejant pel fet de passejar, gent que busca en Lluís LLach...i altres famosos... gent que hi va per trobar-se amb coneguts dels pobles veïns ....gent que hi va menjar brunyols de l’Empordà...crec que qualsevol excusa és bona per anar a donar-hi un tomb!

Us penjo un linc on hi ha tota la informació per que comenceu a fer boca , hi processons de mainada si és que la de nit és massa tard! I per que si us interesa així veureu horaris, plànol, preus...


http://www.laprocesso.com/

Ara recordeu anar ben abrigats! És típic en aquestes diades fer nits fresques encara!

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses