Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 3 de maig de 2010

Triumvirat Mediterrani XV Fira Grecoromana

A l'Escala continuen de festa i diferent de l'altra setmana !
Aqui un resum de les activitats:
A l'antiguitat romana, triumvirum era cadascuna de les tres persones que formaven una comissió o associació per governar la república. Molts dels aspectes de la vida política, administrativa, social, jurídica i religiosa de Roma es regien per aquest procediment col·legiat.
A Empúries van conviure tres pobles antics amb cultures diferents: els grecs, els ibers i els romans. La fira del Triumvirat Mediterrani us permetrà reviure aquesta triple riquesa cultural a través de diverses activitats que ens acostaran a la vida a l'antiguitat: exposicions, conferències, visites guiades, tallers didàctics i infantils, lluita de gladiadors, jornades grastonòmiques, passeigs en barca, espectacle de foc...
Triumvirat Mediterrani. I Concurs de Fotografia. A partir del 14 de maig
La música i la dansa a l'antiguitat. Conferència. Dissabte 15 de maig a les 20 h. Ajuntament de l'Escala
Visites romanes teatralitzades. Diumenge 16 de maig
Opus musivum. Taller de mosaics. Diumenge 16 de maig

Aquí teniu l'enllaç de la pàgina on hi ha informació més concreta:

http://www.triumviratmediterrani.org/CAT/index.htm

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses