Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 14 de setembre de 2010

Continuem de Tor (passant per la muntanya del Puigsagalar) a Albons

Recomanacions per l'excursió o la feu ben d'hora o cap al vespre si és l'estiu. I porteu aigua.
I a l'hivern amb un dia de sol i clar també es genial.Nosaltres ja coneixem Tor i varem continuar direcció al Puigsagalar està indicat amb cartells verds amb el temps de les caminades. Varem anar pujant la muntanya i en algun punt podeu veure a les fotos les bones vistes que és gaudeixen. I al trobar el trencall d’Albons varem començar a decantar cap al poble. Pel camí ens trobarem amb els restes d’un monòlit on simbolitza la zona que varen ésser afusellades persones ( noms i cognoms ) d’aquells pobles pels finals de la guerra civil per part dels republicans. ( veure foto) Poc a poc camí cap a casa passant pel costat d’unes granges de porcs i a tocar d’una hípica que han construït recentment. Cada vegada més a prop del poble hem de travessar per sota la carretera o ja som a l’entrada d’Albons. Bé en total 3 horetes de caminar passejant i parant per fer fotos i descobrir el nostre entorn.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses