Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

divendres, 17 de setembre de 2010

De Albons a la Garrotxa


Excursió a la comarca de la Garrotxa a buscar aranyons

Serà que d’aranyons no en trobarem més a prop em direu? Dons si que n’hi ha però varem aprofitar una sortida per aquesta comarca per descobrir racons nous i per recordar altres llocs ja coneguts.
I voilà ! que diuen els francesos Uns arbustos d’aranyons van sorgir del mig d’una planúria.. I es clar no me’n vaig poder estar....
Per que a més de Ratafia faig patxaran i aquest és un ingredient bàsic per aquest licor.
I quin color que tenen i agafen tan bon punt els submergeixo en l’anís....

Bé i pel camí sorpresa un globus que per la zona són habituals. I desprès de unes quantes instantànies observeu que va sorgir. I per cert és fantàstic anar en globus. I per la garrotxa et fas la idea de veritablement com són els seus volcans.
Ah no sé si anava a més de 100 ell o nosaltres?
Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses