Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 6 d’abril de 2011

OH no serà el mateix!

Uns promotors projecten a l´Escala un camp d´entrenament de golf i un hotel Les instal·lacions se situaran a l'Horta Vella, al Camp dels Pilans, on restauraran un mas Extret del Diari de Girona Uns promotors han projectat a l'Escala la instal·lació d'un putting green, que és un espai per a l'entrenament de golf, i un hotel de dotze habitacions en una antiga masia que es restaurarà. Les instal·lacions se situaran a tocar la carretera a l'accés nord, en uns terrenys just a l'entrada de la urbanització del Camp dels Pilans. El conjunt de l'actuació ocupa una parcel·la just a la rotonda d'entrada a la urbanització i a la carretera que condueix a Albons, en un espai de 8.000 metres quadrats. Es tracta d'una parcel·la delimitada entre la carretera C-31, que ve de Figueres, la carretera d'Albons i un camí ramader. A banda d'aquest solar, s'hi afegeix una zona edificada on existeix el Mas Guanter. Els promotors volen restaurar aquest mas per adequar-lo com a hotel amb 12 habitacions, a banda de serveis complementaris com un restaurant. L'Ajuntament va aprovar al ple de dilluns el pla especial de l'Hortal Vellta, per tal que es pugui desenvolupar. Segons han informat, la proposta està avançada i ja compta amb els informes positius de diferents departaments de la Generalitat com el de Medi Ambient o l'Agència Catalana de l'Aigua. A la zona del Camp dels Pilans, a tocar el Mas Vilanera, ja es va projectar fa uns anys un camp de golf amb urbanització d'habitatges, però el Govern el va aturar.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses