Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 24 de maig de 2011

L' Escala i la gastronomia.

L´Escala ofereix una gran varietat de cuina mediterrània i de mercat.
La seva especialitat són les anxoves de l´Escala i el peix fresc
L´Escala compta amb una tradició gastronòmica des de fa segles, que li ha donat renom i prestigi internacional. Els plats típics són Les Anxoves de l´Escala, El suquet de Peix i la cuina tradicional mediterrània dels restaurants. Podem trobar moltes fàbriques d’anxoves on podem visitar-les Fins a cinc fàbriques trobarem.
L´Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera L´Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera
Tot passejant pel poble també trobarem botigues típiques on poem comprar-les.
I també podem gaudir de la Confradia de Pescadors qui ha estat la primera enl´Estat en desenvolupar un sistema de subhasta Aquí tenim el linc de la Confradia on podem donar un cop d’ull mentre esperem la visita.

http://www.cpescala.cat/

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses