Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 27 de juliol de 2011

De tornada de Portlligat podeu pasar per Sant Pere de RodesSant Pere de Rodes Construït el segle X, és el màxim exponent de l'art romànic a les comarques gironines. Pràcticament des de la seva fundació al segle X, el monestir va anar incrementant el seu poder fins arribar a dominar territoris a banda i banda dels Pirineus.

Adreça
Camí del Monestir, sn
17489 El Port de la Selva (Alt Empordà)
Tel. 972 38 75 59
Tel. Oficines (Palau Abad): 972 19 40 04
Fax: 972 19 42 31
Horari

De dimarts a diumenge, inclosos els festius.
De l'1 de juny al 30 de setembre: de 10.00 a 19.30 h (+30')
Tancat els dilluns no festiusLa taquilla i l'entrada es tanquen 30 minuts abans del límit horari.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses