Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 27 de juliol de 2011

Quan plou , prou que plou!

Els més de 100 litres de pluja caiguts a Girona baten el rècord de 1884
A Fornells es van recollir dimarts 112 litres per metre quadrat i a Vilobí d'Onyar 108

GIRONA DDG La pluja del passat dimarts no deixa de fer parlar. Es van recollir, fins a les dotze de la nit, entre 101 i 108 litres d'aigua de pluja per metre quadrat. I no va ser el lloc on va ploure més. A Fornells de la Selva, finalment, es van recollir 112,9 litres per metre quadrat. A Vilablareix, 108,9 litres per metre quadrat. A Anglès, 103,2 litres. A Vilobí d'Onyar, 85,3 litres. A la Tallada d'Empordà, 84,4. A Torroella de Montgrí, 83,2. A Serra de Daró, 76,2 i a Cruïlles, 74,3 litres. Cosa que deixa clar que les comarques més assotades per la tempesta de dimecres van ser el Gironès i el Baix Empordà.

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses