Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 13 de setembre de 2011

Penya-segats del Montgrí, una mirada arran de mar

Penya-segats del Montgrí, una mirada arran de mar

Aquesta visita ens proposa descobrir, viatjant en barca, sempre que les condicions climatològiques ho permetin, els espadats rocosos del massís del Montgrí que cauen a mar i que conformen una escarpada costa de cales naturals que miren cap a les Illes Medes.
Dissabte 17 (Sortida a les 9.30 h de davant l’Oficina de Turisme)

Informació i reserves
Oficina de Turisme
Passeig Marítim, s/n
17258 l’Estartit
Tel. 972 75 19 10
Fax 972 75 17 49
info@visitestartit.com

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses