Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dilluns, 17 d’octubre de 2011

Nova cursa de muntanya prop del mar!

Es crea a l’Escala la cursa de muntanya Tramun-trail, de 21 km i un desnivell de 1.350m
Serà el 30 d’octubre
i commemora el 20è aniversari del club Flama91
El 30 d’octubre neix a l’Escala la cursa de muntanya Tramun-trail, creada pel club d’atletisme l’Escala-Empúries Flama-91 - que aquest any celebra el seu 20è aniversari-, amb el suport de l'Ajuntament de l'Escala. Es tracta d’una cursa de 21.097 metres, que uneix el litoral amb el massís del Montgrí, amb un desnivell acumulat de 1.350 metres.

En aquest linc teniu tota la informació:

http://www.lemporda.com/

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses