Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dijous, 27 d’octubre de 2011

Panta de Biomassa a Albons

Avui sortim al diari :

Una multinacional s´incorpora al projecte de la planta de biomassa
L'alemanya Seeger Engineering AG finançarà bona part dels 27,4 milions d'euros


El projecte de construir una planta de biomassa al municipi d'Albons que va engegar Rebrot Albons SL té un nou soci: la multinacional alemanya Seeger Engineering AG especialitzada en la producció d'energia a través de biomassa, amb 30 anys treballant en aquest sector, segons el seu responsable a Espanya, Carles Vilaseca. Finalment, la inversió que tindrà aquesta planta és de 27,4 milions d'euros i, segons ha apuntat Vilaseca, podria donar feina de manera directa a 10 persones i a unes 50 de manera indirecta. Vilaseca ha afegit que la participació de la Generalitat ha estat molt important perquè la multinacional s'integri en aquest projecte d'Albons i dos més : un a Flix (Tarragona) i un altre a la Garriga (Barcelona). Els tres projectes suposen una inversió total de 118,3 milions d'euros i la creació de més de 500 llocs de treball directes i indirectes, segons ha informat la Generalitat.

Extret del Diari de Girona

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses