Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 16 de novembre de 2011

El tren turístic Costa Brava fa un viatge pilot

El tren turístic Costa Brava fa un viatge pilot
Està format per una locomotora de vapor del segle XIX i vagons de fusta de principis del XX
Dimecres, 16 de novembre de 2011

Locomotora antiga
Shutterstock / Voluta El tren turístic Costa Brava, format per una locomotora de vapor del segle XIX i vagons de fusta de principis del XX, va fer el dissabte 12 de novembre un viatge pilot entre Figueres i Portbou.

El viatge s’emmarca en un projecte que inclou, a més de la circulació del tren durant la temporada turística, l’establiment a Portbou de l’Arxiu Històric del Centre d’Estudis Històrics del Ferrocarril Espanyol i del Centre d’Interpretació dels Ferrocarrils Transpirinencs. El tren turístic Costa Brava és una iniciativa impulsada pel Centre d’Estudis Històrics del Ferrocarril Espanyol i la Companyia General dels Ferrocarrils Turístics.

Extret de la revista :Descobrir Catalunya

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses