Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 9 de novembre de 2011

Plànol guia del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

El contingut del Plànol Guia del parc natural del Montgrí les illes Medes i el Baix Ter inclou l’àmbit geogràfic del parc i les seves figures de protecció, els equipaments i punts d’interès, els punts d’informació actuals del parc, recomanacions per a la visita del territori en el cas de disposar de mig dia, un dia o bé dos o més dies així com una proposta d’itineraris de descoberta per fer a peu, en bicicleta de muntanya i connexions de cicloturisme. La proposta es centra en 17 itineraris distribuïts en diferents tipologies: els Camins de Mar, que consta de cinc itineraris cap a les cales de la costa del Montgrí; Camins del Montgrí, cinc itineraris per l’interior del massís; Camins de la plana, cinc rutes entre el riu, la plana i els aiguamolls i Camins històrics de descoberta del patrimoni cultural.


Aquí teniu els linc :

http://www20.gencat.cat/docs/parcsnaturals/Home/Montgri-Medes/Novetats/Documents%20i%20enllacos%20novetats/MMBT_B_CA-ES_red.pdf

http://www20.gencat.cat/docs/parcsnaturals/Home/Montgri-Medes/Novetats/Documents%20i%20enllacos%20novetats/MMBT_A_CA-ES_red.pdf

A gaudir del parc natural una bona caminada amb la tardor que tenim no pot fallar!

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses