Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimecres, 22 de febrer de 2012

Descens pel Riu Ter des de Colomers a Verges

Recorregut des de Sant Jordi Desvalls (Gironès) fins a Colomers (Baix Empordà) amb canoa canadenca.Activitat per a totes les edats.

Tram de 6 Km de riu de nivell 1, que vol dir aigües quietes amb una mica de corrent com a molt.
Sortida de la passera de Sobrànigues (Gironès) i arribada a la Base de Colomers (Baix Empordà).
Aquest tram participa al projecte europeu ´Xarxa Natura 2000´ i no es pot navegar per nidificació d´avifauna del 15 de Març a l´1 de Juliol.

- Descens fluvial de Sant Jordi Desvalls (Sobrànigues) - Colomers.

- Gironès + Baix Empordà

- Descens en canoa canadenca de 2/3 adults o 2 adults + 1-2 nens

- Distància del recorregut: 6 km

- Temps de baixada: entre 1,5h i 2h.

- Transfers de colomers a Sobrànigues inclòs. h.

Requisits

És obligatori saber nedar i portar roba adequada (vestit de bany, calçat que es pugui mullar i que protegeixi els dits dels peus, samarreta, i gorra pel sol).

L´empresa entrega a cada practicant l´armilla de flotació adaptada a la seva talla i pes.


Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses