Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

divendres, 28 de novembre de 2014

Girona «Black Friday»

Girona celebra aquest divendres el seu primer «Black Friday»

Més de seixanta comerços oferiran grans descomptes, d'entre el 20 i el 70 per cent respecte al preu habitualGirona celebra aquest 28 de novembre el "Black Friday" (Divendres Negre), una iniciativa de l'Associació Girona Centre Eix Comercial per incentivar la compra al comerç de proximitat i donar així el tret de sortida de la campanya de Nadal. Més de seixanta comerços oferiran grans descomptes, d'entre el 20 i el 70 per cent respecte al preu habitual.


L'objectiu del Divendres Negre és animar el consum, facilitant les primeres compres de Nadal a preus especials. El programa de l'associació també inclou tallers al Vol Gastronòmic per als més petits, a càrrec de cuiner Toni Vallory i del mestre pastisser Miquel Costabella.


El "Black Friday" és una de les grans dates del calendari dels Estats Units i sempre se celebra el dia posterior del tradicional Dia d'Acció de Gràcies nord-americà. Allà s'inaugura la campanya de Nadal, i consisteix a oferir importants descomptes només aquest dia, per dinamitzar el comerç.Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses