Traductor

EL TEMPS QUE PODEU TROBAR

dimarts, 31 de gener de 2017

Preparem l'estiu !

L'Escala tindrà una platja per a gossos a Empúries

La platja del Rec del Molí, la primera del passeig d'Empúries, es delimitarà, se senyalitzarà i s'incrementaran el nombre de papereres La platja, a l´inici de la qual hi haurà l´espai per a gossos
L'Escala disposarà a partir d'aquest estiu d'una platja, el Rec del Molí, on es permetrà l'accés amb gossos. L'Ajuntament va aprovar ahir al ple municipal el pla d'usos de platges d'aquest any que ho contempla. Amb la mesura es dóna compliment a una reivindicació que havia anat en augment els darrers anys.
Els propietaris de gossos podran accedir amb l'animal al tram de la platja des de la passera d'accés a la platja fins al rec que es delimitarà, se senyalitzarà i s'incrementaran el nombre de papereres. La resta de la platja seguiran sent només per a banyistes. La incorporació d'aquest espai per a gossos obliga a desplaçar uns metres una de les concessions d'ús recreatiu que hi havia a la zona. La platja és la primera del passeig d'Empúries.
El regidor de Medi Ambient, Àngel Rodríguez, ha manifestat que "esperem que els propietaris de gossos ens ajudin a mantenir tota aquesta zona neta, ja que l'objectiu és que hi hagi una platja on poder anar amb els animals, sense que això representi que aquesta no hagi d'estar en les millors condicions possibles".
L'Escala se suma a la iniciativa d'altres poblacions com Castelló d'Empúries, una de les primeres a les comarques gironines en implantar la mesura,  on des de fa anys tenen un sector on es permet l'accés amb gossos. En aquest cas són dos-cents metres a la platja de la Rubina. Extret del Diari de Girona

Suggeriments dels nostres estadants.

Hi hem fet:

Festes d'aniversaris, dinar de casaments informals, Trobades familiars, Calçotades....
Al porxo de la casa s'hi pot fer el àpat i ha espai per les persones + taules auxiliars per aperitui, begudes, cafes....I a dormir ideal per 4p.Coses que els hi han agradat:

Uns amics d' Alemania 4 homes ( de 40 a 50 anys) s'ho van passar d'allò més bé anant d'excursió amb moto de les platges fins als Pirneus!
La familia P i M d'Irlanda entre 50 'i 60 anys els i va agradar molt les visites guiades de l'entorn de S. Dalí( Figueres, Púbol, Pot Lligat...)


Llocs que han agradat a la família D i L . Matrimoni amb 2 nenes de 2 a 5 anys del Nord de França.Fer una passejada a cavall a l’hípica d’Empúries va fer la de 2h i aconsella que has d’estar molt acostumada a muntar però que s’ho passar d’allò més bé.


Passejar a peu pel passeig de Sant Martí d’Empúries i banyar-se en alguna de les platges.


Visitar Banyoles passejar pel llac i banyar-se al port nàutic d’aquesta poblacióEl J i la C del Nord de France una parella entre 50-60 anys em comenten que el que els hi va agradar molt:va ser el bon temps d’estiu que van trobar envers el seu país. Anar a la platja, el mar..


Poder passejar , anar amb bici i gaudir dels caps vespres tranquils del poble.Pobles que els hi agradar per la seva arquitectura o conjunt històric:


Pals, Peratallada , Torroella de Montgrí´.


Per les platges: L’escala, L’Estartit i Roses